فقط کریم باقری
کاربر شهرسختافزار
فقط کریم باقری
Mahdi_Moosavi (03-02-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
این عشقه...
-----
فقط پرسپولیس...
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 04-02-10 انجام شده است علت: بحث فقط درمورد تیم خود
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
پرسپولیس برای من همیشه یه تیم دوست داشتنیه نمی دونم چرا نمی تونم بی خیالش شم
عضو VIP شهر سختافزار
سلام خدمت دوستان
این تاپیک خیلی وقته که از ایجادش میگذره و واقعا یکی از زیرخاکیهایی هست که نباید خاک بگیره
برای اینکه این تاپیک فعال بشه و از حالت فسیل دربیاد میارمش بالا تا دوستانیکه عاشق پرسپولیس هستند اگر نظر و یا مطلبی دارند داخل تاپیک بزارن تا بقیه استفاده کنند
خب با نتایجی که تو هفته قبل پیش اومد و اکثر تیمها مساوی کردند و باختند و از اونطرف هم پرسپولیس تونست این
سپاهان از خود راضی رو تو آزادی ببره , تونست خودش رو تو جمع مدعیان قهرمانی ببینه و برای هواداران باعث امیدواری دوباره شد
دوستان نظراتشون رو لطفا بگن
*MoJtAbA* (04-02-14)
عضو VIP شهرسختافزار
فقط پرسپولیس.
آخرین ویرایش توسط Ramin_Zero1818 در تاریخ 11-09-07 انجام شده است علت: حذف نقل قول
Administrator
حالا شد 4 تا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
پرسپولیس 5 - 0 شیرین فراز
عجب بازی پر تحرکی بود ، بسیار عالی بود و شیرین فراز جلوی پرسپولیس یک تیم دست و پا بسته بود و چیزی برای گفتن نداشت
به نظر من 70-80% بازی دست پرسپولیس بود و انصافا میتونستیم بیشتر بزنیم که حداقلش دیگه 7 تا رو شاخشون بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقعیتهای زیادی از دست دادیم و بهتر میتونستیم استفاده کنیم ازشون
چیزی که باعث روحیه گیری دوچندان بازیکنها شد، باخت سپاهان (دست علی دایی درد نکنه! ) و توقف صباباطری بود
به نظرم در این بازی پژمان نوری و بادامکی خیلی خوب بازی کردندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت این برد شیرین گوارای وجودمان!!
=====
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با عکس بالا ،خبرهای خوبی در راه است ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید قهرمانی پرسپولیس زلزلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_Full (01-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
استقلال داره خوب بازی میکنه...نمی شه گفت داوری هر چند این قهرمانی مشگل کمبود شخصیت داره و دوست داره یه جورایی بهش توجه کنن و تو بازی های پرسپولیس گند می زنه و اون جوری پنالتی می گیره واس حریف(بازی ملوان)و واس استقلالم این جوری خطا!!!!بچه مورد کم توجهی قرار گرفته دیگه..عقده ای شده...
اما از حق نگذریم استقلال خوب بازی می کنه من فکر می کردم خرکی می برند اما نه...چیزی که الآن اکثر تیم ها کم دارن رو اینا دارن...خط هافبک هماهنگ!!!!!!!!و خلاق و تکنیکی...!جباری و جان واریو...و حیدری...
شنیدم قرار الونگ برگرده و آماده شده...اگه این جور باشه من بهتون قول می دم پرسپولیس باز هم درست می شه...من یه ترکیب دارم تو ذهنم که فکر می کنم پرسپولیس باهاش موفق خواهد شد...شما هم بیایین بحث کنیم در موردش:
من سیستم قطبی رو دوست دارم و بهش معتقدم:4-2-3-1
دروازه بان که باید دید کی مصدوم نیست!!!
دفاع مرکزی:من باقری(نبی) و آتسو رو ترجیح می دم به سپهر که خیلی سوتی می ده...
راست دفاع:محمد(تو دفاع بهتر از زارعی)اما تهاجمی تر بود سیستم زارعی
چپ:پژمان
دو هافبک جلوی دفاع:الونگ و زارع که زارع رو به جلو بره(اگه الونگ نبود کریم باشه خوبه)
سه هافبک جلو:
مرکزی:کریم(اگر الونگ بود،اگر نبود کریمی)،راست . چپ:نیکبخت و منصوری آماده!!!!مهاجم دی کارمو
اگر الونگ بود به جای منصوری کریمی بره راست و کریم وسط و نیکبخت چپ...
خدا کمه محسن و بادامکی برسن تا اگر کسی آماده نباشه بشه جاشون رو پر کرد...
من فکر کنم این جوری بازیکن حداقل مشگل نداره دیگه...
خدا کنه زود درست شه همه دارنمی رن بالا دیگه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 02-11-08 انجام شده است علت: حذف نقل قول / با عرض پوزش
کاربر شهرسختافزار
در ضمن واقعاً پرسپولیس الآن باید مهاجم گل زن داشه باشه تا دی کارمو راه بیفته فصل رو از دست دادیم...
تنها آدمی هم که میتونه محسن چون هر کی جدید بیاد از دی کارمو بدتر خواهد بود...اون توره هم می تونست خوب باشه اما آدم نیست که گذاشت رفت...
بعدش یه چیزی واسم جالبه دی کامو کلی قدش بلده چرا ازش استفاده نمی شه تو نبرد های هوایی...
راستی یه اصلاحم کنم...
بهتره حتی به جای نیکبخت تو چپ از پتروویچ استفاده کرد و نیکبخت رو یابازی نداد یا جای دی کارمو وارد زمین کرد....
به نظرم نیکبخت تا زمانی که انقدر داد و بیداد می کنه همون بذارنش بیرون بهتره...چون همش داره داد می زنه پاس بدین به من...
Amin Boy 20 (05-11-08), M A H R A D (05-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheyl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مهراد جان زحمت کشیدند و این تاپیک رو زدند ولی نمیدونم چرا شما قوانین رو رعایت نمیکنین باعث تعصف هست
که شما به خاطر نتایج ضعیف استقلال در جام باشگاه ها مساءل شخصیتون رو این جا انجام میدین این قوانین
هست.
اینم لینک صفحه بند جدید در قوانین انجمن گفتگوی آزادبا سلام خدمت همه دوستان عزیز
با توجه به مشکلاتی که در مورد تاپیکهای طرفداران تیمهای فوتبال ( پرسپولیس ، استقلال ) پیش اومده و
برای جلوگیری از ادامه این روند قانون جدیدی به شکل زیر از هم اکنون اعمال میشود :
طرفداران دو تیم به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی حق ندارند در تاپیک تیم حریف پست ارسال کنند ( حتی اگر جنبه توهین نداشته باشد )
طرفداران دو تیم در تاپیک خود می بایست فقط به گذاشتن اخبار و بحث در مورد تیم خود بپردازند (هرگونه مطلب ، نوشته ، اشاره و ... به تیم مخالف حتی اگر قصد اهانت نداشته باشد ممنوع است )
واضح است که پستهای اینچنینی بدون تذکر پاک میشوند و چنانچه کاربر به اشتباه خود ادامه دهد، بن خواهد شد.
لازم به ذکر است که در ابتدا قصد تیم مدیریت بر این بود که این تاپیکها به کل حذف شوند ولی با تجدید نظری که انجام شد مقرر شد برای بار آخر
فرصتی داده شود تا این تاپیکها بدون مشکل به کار خود ادامه دهند.
بدیهی است که چنانچه این قوانین جدید نیز افاقه نکند ، تیم مدیریت مصمم است تا این تاپیکها را بدون هیچ قید و شرطی پاک کند.
مطالعه شود
سپاس
Arian.Z (04-04-09), Armin-N (18-03-09), M A H R A D (18-03-09), Musketeer™ Pro (02-04-09), Rohham (18-03-09), SOHR@B (18-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks